Hydinová pečeň na pikantný spôsob
Potrebujeme:
600 g hydinovej pečene
1 vajce
1 PL Solamylu
soľ
mleté čierne korenie
2 chilli papričky
3 PL oleja
Glutasol
1 PL ostrej horčice
2 PL červeného vína
Postup:
Hydinovú pečeň pokrájajte na menšie kúsky a premiešajte s rozšľahaným vajcom, rozmočeným Solamylom, osoľte, okoreňte mletým čiernym korením a posypte nadrobno posekanými chilli papričkami. Opäť premiešajte a nechajte postáť 20 min. Potom pečeň vložte do rozohriatého oleja a opekajte. Keď je mäkká, pridajte Glutasol, horčicu a podlejte červeným vínom. Ešte chvíľu duste a horúce podávajte.
600 g hydinovej pečene
1 vajce
1 PL Solamylu
soľ
mleté čierne korenie
2 chilli papričky
3 PL oleja
Glutasol
1 PL ostrej horčice
2 PL červeného vína
Postup:
Hydinovú pečeň pokrájajte na menšie kúsky a premiešajte s rozšľahaným vajcom, rozmočeným Solamylom, osoľte, okoreňte mletým čiernym korením a posypte nadrobno posekanými chilli papričkami. Opäť premiešajte a nechajte postáť 20 min. Potom pečeň vložte do rozohriatého oleja a opekajte. Keď je mäkká, pridajte Glutasol, horčicu a podlejte červeným vínom. Ešte chvíľu duste a horúce podávajte.
Ďalšie články
13.09.2009 19:27 Smažená pečeň na majoránke13.09.2009 18:08 Restovaná kuracia pečienka
13.09.2009 18:07 Bravčová pečeň v kokose
13.09.2009 18:06 Kuracia pečeň
13.09.2009 18:05 Hovädzie srdce na paprike