Hydinová pečeň na pikantný spôsob

Potrebujeme:
600 g hydinovej pečene
1 vajce
1 PL Solamylu
soľ
mleté čierne korenie
2 chilli papričky
3 PL oleja
Glutasol
1 PL ostrej horčice
2 PL červeného vína

Postup:
Hydinovú pečeň pokrájajte na menšie kúsky a premiešajte s rozšľahaným vajcom, rozmočeným Solamylom, osoľte, okoreňte mletým čiernym korením a posypte nadrobno posekanými chilli papričkami. Opäť premiešajte a nechajte postáť 20 min. Potom pečeň vložte do rozohriatého oleja a opekajte. Keď je mäkká, pridajte Glutasol, horčicu a podlejte červeným vínom. Ešte chvíľu duste a horúce podávajte.

Bookmark and Share
 

Ďalšie články

13.09.2009 19:27 Smažená pečeň na majoránke
13.09.2009 18:08 Restovaná kuracia pečienka
13.09.2009 18:07 Bravčová pečeň v kokose
13.09.2009 18:06 Kuracia pečeň
13.09.2009 18:05 Hovädzie srdce na paprike

Diskusia

Pridaj príspevok



späť

Móda ulice


Fashion people


Najnovšie

TV Štýl 24

 

Odporúčame

Anketa

Čo sa chystáte zaradiť do svojej jarnej garderóby?

 pletený kardigán spolu so stále aktuálnymi legínami (70)

 koženú bundu v kombinácii s mini a členkovými topánkami (66)

 džínsový outfit vo western štýle (62)

 trendový béžový trenčkot na šatách v štýle „first lady“ (79)


     Spolu: 277x