Diviak s brusnicovou omáčkou

Potrebujeme:
rezne z diviaka
koreňová zelenina
vývar (voda)
múka
masť
mlieko
zavárané brusnice
soľ

Postup:
Naklepané a osolené rezne prudko opečte. vyberte ich a do výpeku dajte na kolieska pokrájanú koreňovú zeleninu, orestujte, pridajte rezne, podlejte vývarom (vodou) a duste do mäkka. Z masti a múky pripravte zásmažku, zalejte ju mliekom a šťavou z mäsa. Dobre povarte. Potom sceďte, pridajte brusnice a nechajte prejsť varom. Dochuťte a pri servírovaní ozdobte mäso brusnicami.

Bookmark and Share
 

Ďalšie články

13.09.2009 17:47 Srnčie rezne na červenom víne
13.09.2009 17:47 Srnčí guláš
13.09.2009 17:46 Prepelice na pytliacky spôsob
13.09.2009 17:45 Poľovnícka roláda z srnčieho (jelenieho) mäsa
13.09.2009 17:43 Pieseň divočiny

Diskusia

Pridaj príspevok



späť

Móda ulice


Fashion people


Najnovšie

TV Štýl 24

 

Odporúčame

Anketa

Čo sa chystáte zaradiť do svojej jarnej garderóby?

 pletený kardigán spolu so stále aktuálnymi legínami (70)

 koženú bundu v kombinácii s mini a členkovými topánkami (66)

 džínsový outfit vo western štýle (62)

 trendový béžový trenčkot na šatách v štýle „first lady“ (79)


     Spolu: 277x