Diviak s brusnicovou omáčkou
Potrebujeme:
rezne z diviaka
koreňová zelenina
vývar (voda)
múka
masť
mlieko
zavárané brusnice
soľ
Postup:
Naklepané a osolené rezne prudko opečte. vyberte ich a do výpeku dajte na kolieska pokrájanú koreňovú zeleninu, orestujte, pridajte rezne, podlejte vývarom (vodou) a duste do mäkka. Z masti a múky pripravte zásmažku, zalejte ju mliekom a šťavou z mäsa. Dobre povarte. Potom sceďte, pridajte brusnice a nechajte prejsť varom. Dochuťte a pri servírovaní ozdobte mäso brusnicami.
rezne z diviaka
koreňová zelenina
vývar (voda)
múka
masť
mlieko
zavárané brusnice
soľ
Postup:
Naklepané a osolené rezne prudko opečte. vyberte ich a do výpeku dajte na kolieska pokrájanú koreňovú zeleninu, orestujte, pridajte rezne, podlejte vývarom (vodou) a duste do mäkka. Z masti a múky pripravte zásmažku, zalejte ju mliekom a šťavou z mäsa. Dobre povarte. Potom sceďte, pridajte brusnice a nechajte prejsť varom. Dochuťte a pri servírovaní ozdobte mäso brusnicami.

Ďalšie články
13.09.2009 17:47 Srnčie rezne na červenom víne13.09.2009 17:47 Srnčí guláš
13.09.2009 17:46 Prepelice na pytliacky spôsob
13.09.2009 17:45 Poľovnícka roláda z srnčieho (jelenieho) mäsa
13.09.2009 17:43 Pieseň divočiny