Hovädzí steak na rošte
Potrebujeme:
hovädzia sviečkovica: 800g
olej: 0,05l
worchester: 1 lyž.
horčica: 1 lyž.
farebné korenie mleté nahrubo
brandy: 0,05l
Postup:
Hovädziu sviečkovicu odblaníme, nakrájame na hrubé steaky – 3-4 cm, zľahka päsťou roztlačíme a namarinujeme v uvedených surovinách. Grilujeme na mierne rozpálenom rošte.
Podávame s pikantnými omáčkami.
hovädzia sviečkovica: 800g
olej: 0,05l
worchester: 1 lyž.
horčica: 1 lyž.
farebné korenie mleté nahrubo
brandy: 0,05l
Postup:
Hovädziu sviečkovicu odblaníme, nakrájame na hrubé steaky – 3-4 cm, zľahka päsťou roztlačíme a namarinujeme v uvedených surovinách. Grilujeme na mierne rozpálenom rošte.
Podávame s pikantnými omáčkami.
Ďalšie články
29.09.2009 13:06 Sviečkovica13.09.2009 22:41 Zbojnícka roláda
13.09.2009 22:40 Valašský guláš
13.09.2009 22:39 Talianske hovädzie roštenky
13.09.2009 22:38 Sviečková na tatranský spôsob