Stačia dva poháre denne
Podľa mnohých odporúčaní by sme mali až 5 x denne konzumovať ovocie a zeleninu v surovom stave. Keď toto odporúčanie zoberieme vážne, čo by sme mali, zistíme, že celý deň niečo šúpeme, krájame a máme lepkavé ruky. Receptom na tento problém môže byť ovocný nektár Cappy Fruit Plus Antioxidanty z červeného hrozna, jablka a kiwi. Už s dvomi pohármi tohto nápoja denne môžete byť na potrebnej dennej dávke antioxidantov, s ktorou už môžete účinne bojovať proti aktivite škodlivých voľných radikálov.
Cappy Fruit Plus Antioxidanty sú ovocné nektáre vyrobené zo starostlivo vybranej zmesi ovocia a bohaté na špecifické prírodné mikrozložky, ktoré ľudské telo potrebuje každý deň. Sú to antioxidanty, ktoré neutralizujú aktivitu škodlivých voľných radikálov v tele a chránia bunky pred ich poškodením tým, že neutralizujú voľné radikály a menia ich tak na neškodné. Ak sa oxidačné reakcie nekontrolujú, voľné radikály môžu poškodiť dôležité bunkové štruktúry, ako napr. DNA. Naše telo produkuje antioxidačné látky v množstve, ktoré nie je dostatočné na zabezpečenie rovnováhy oxidácie a antioxidácie. Preto sa musíme obrátiť na zdroje antioxidantov v našej strave. Tie sa prirodzene nachádzajú hlavne v ovocí a zelenine.
Nie všetky antioxidanty pracujú na rovnakej báze. Medzi najúčinnejšie patria extrakty zo zeleného čaju, hroznových semienok a šupiek hrozna, čo je dôvod prečo tvoria 70 % antioxidantov v Cappy Fruit Plus Antioxidanty. Zvyšných 30 % pochádza z jabĺk, hrozna, čučoriedok a granátových jabĺk. „Antioxidanty, ako tie čo obsahujú ovocné nektáre Cappy Fruit Plus Antioxidanty, nám môžu pomôcť chrániť sa pred rôznymi chorobami srdca, rakovinou a predčasným starnutím. Stačia iba dva poháre tohto nápoja denne, v ktorých je obsiahnutá potrebná denná dávka antioxidantov a môžeme tak prispieť k udržaniu nášho dobrého zdravia,“ myslí si MUDr. Miloš Bubán, internista, gastroenterológ a primár odborných ambulancií Železničnej Nemocnice s poliklinikou v Bratislave.
Cappy Fruit Plus Antioxidanty sú ovocné nektáre vyrobené zo starostlivo vybranej zmesi ovocia a bohaté na špecifické prírodné mikrozložky, ktoré ľudské telo potrebuje každý deň. Sú to antioxidanty, ktoré neutralizujú aktivitu škodlivých voľných radikálov v tele a chránia bunky pred ich poškodením tým, že neutralizujú voľné radikály a menia ich tak na neškodné. Ak sa oxidačné reakcie nekontrolujú, voľné radikály môžu poškodiť dôležité bunkové štruktúry, ako napr. DNA. Naše telo produkuje antioxidačné látky v množstve, ktoré nie je dostatočné na zabezpečenie rovnováhy oxidácie a antioxidácie. Preto sa musíme obrátiť na zdroje antioxidantov v našej strave. Tie sa prirodzene nachádzajú hlavne v ovocí a zelenine.
Nie všetky antioxidanty pracujú na rovnakej báze. Medzi najúčinnejšie patria extrakty zo zeleného čaju, hroznových semienok a šupiek hrozna, čo je dôvod prečo tvoria 70 % antioxidantov v Cappy Fruit Plus Antioxidanty. Zvyšných 30 % pochádza z jabĺk, hrozna, čučoriedok a granátových jabĺk. „Antioxidanty, ako tie čo obsahujú ovocné nektáre Cappy Fruit Plus Antioxidanty, nám môžu pomôcť chrániť sa pred rôznymi chorobami srdca, rakovinou a predčasným starnutím. Stačia iba dva poháre tohto nápoja denne, v ktorých je obsiahnutá potrebná denná dávka antioxidantov a môžeme tak prispieť k udržaniu nášho dobrého zdravia,“ myslí si MUDr. Miloš Bubán, internista, gastroenterológ a primár odborných ambulancií Železničnej Nemocnice s poliklinikou v Bratislave.
Ďalšie články
12.08.2012 23:36 Riziká redukčných diét a rýchleho chudnutia16.07.2012 23:43 Obávate sa nastávajúcej letnej sezóny? Dajte zbohom nadváhe!
27.03.2010 19:10 Na nádchu a alergiu morskou vodou
25.02.2010 10:28 Očista pečene
26.12.2009 14:34 Káva proti cukrovke