Diskusné fórum

Styling týždňa

Country štýl

Ralph Lauren a mnohí ďalší návrhári zaútočili svojimi jarnými kolekciami na americký patriotizmus a opäť a znova namixovali novú podobu country štýlu. V čase krízy všetko overené a lacné hrá prim. Potrhané džínsy s opaskami a trakmi doplnené košeľami, čiapky kamelotov, pracovné kombinézy, patchwork, matracové pásiky, blúzky a šaty v tvare klasických pánskych nočných košieľ so stojáčikom a tomu uzavreté šňurovacie topánky na nohách.

Džínsovému ošiaľu podľahli aj Domenico Dolce a Stefano Gabbana a k modrej džínsovine, ktorá v ich podaní nebola roztrhaná, pribudla koža, šortky a mini, mini šatičky a sukničky. To všetko bolo doplnené šatkami okolo krku a veľkými poštovými taškami a kovbojskými čižmami. Zdá sa, že túto jar nás tento trend prevalcuje.
Skúste kombinovať džínsovinu s bielou, všetkými odtieňmi hnedej a nezabudnite, že veľké šály zo zimy prenechávajú miesto malých šatkám okolo krku. Veľké jazdecké tašky by k tomuto country štýlu nemali chýbať. Skúsiť to môžete aj s efektom bielizne - krajka a madeira – na šatách a blúzkach.

Foto: archív značiek

Počet prispevkov: 2 Pridaj príspevok

super

veroninka (12.09.2009 10:24)   [Reaguj]
Som na tejto stranke len chvilu, ale tato rubrika je super!

styling tyzdna

alidion (12.03.2009 19:09)   [Reaguj]
som velmi milo prekvapena. na tejto stranke som hladala to, co mi dlho chybalo na internete. je to styling tyzdna. kazdy tyzden si mozem prezriet novy style, mozem sa inspirovat a najlepsie je na tom to, ze si nemusim kupovat kopu casopisov kazdy mesiac, aby som vedela, ze co je prave in. a mam to tu!! :)

Pridaj príspevok:

Na pridávanie reakcií, musíte byť prihlásený.

späť

Móda ulice

Fashion people

Najnovšie

TV Štýl 24

Odporúčame

Anketa

Čo sa chystáte zaradiť do svojej jarnej garderóby?

pletený kardigán spolu so stále aktuálnymi legínami (70)

koženú bundu v kombinácii s mini a členkovými topánkami (66)

džínsový outfit vo western štýle (62)

trendový béžový trenčkot na šatách v štýle „first lady“ (77)

Spolu: 275x