Diskusné fórum
Styling týždňa
Ralph Lauren a mnohí ďalší návrhári zaútočili svojimi jarnými kolekciami na americký patriotizmus a opäť a znova namixovali novú podobu country štýlu. V čase krízy všetko overené a lacné hrá prim. Potrhané džínsy s opaskami a trakmi doplnené košeľami, čiapky kamelotov, pracovné kombinézy, patchwork, matracové pásiky, blúzky a šaty v tvare klasických pánskych nočných košieľ so stojáčikom a tomu uzavreté šňurovacie topánky na nohách.
Džínsovému ošiaľu podľahli aj Domenico Dolce a Stefano Gabbana a k modrej džínsovine, ktorá v ich podaní nebola roztrhaná, pribudla koža, šortky a mini, mini šatičky a sukničky. To všetko bolo doplnené šatkami okolo krku a veľkými poštovými taškami a kovbojskými čižmami. Zdá sa, že túto jar nás tento trend prevalcuje.
Skúste kombinovať džínsovinu s bielou, všetkými odtieňmi hnedej a nezabudnite, že veľké šály zo zimy prenechávajú miesto malých šatkám okolo krku. Veľké jazdecké tašky by k tomuto country štýlu nemali chýbať. Skúsiť to môžete aj s efektom bielizne - krajka a madeira – na šatách a blúzkach.
Foto: archív značiek
Country štýl
Ralph Lauren a mnohí ďalší návrhári zaútočili svojimi jarnými kolekciami na americký patriotizmus a opäť a znova namixovali novú podobu country štýlu. V čase krízy všetko overené a lacné hrá prim. Potrhané džínsy s opaskami a trakmi doplnené košeľami, čiapky kamelotov, pracovné kombinézy, patchwork, matracové pásiky, blúzky a šaty v tvare klasických pánskych nočných košieľ so stojáčikom a tomu uzavreté šňurovacie topánky na nohách.
Džínsovému ošiaľu podľahli aj Domenico Dolce a Stefano Gabbana a k modrej džínsovine, ktorá v ich podaní nebola roztrhaná, pribudla koža, šortky a mini, mini šatičky a sukničky. To všetko bolo doplnené šatkami okolo krku a veľkými poštovými taškami a kovbojskými čižmami. Zdá sa, že túto jar nás tento trend prevalcuje.
Skúste kombinovať džínsovinu s bielou, všetkými odtieňmi hnedej a nezabudnite, že veľké šály zo zimy prenechávajú miesto malých šatkám okolo krku. Veľké jazdecké tašky by k tomuto country štýlu nemali chýbať. Skúsiť to môžete aj s efektom bielizne - krajka a madeira – na šatách a blúzkach.
Foto: archív značiek
Počet prispevkov: 2 Pridaj príspevok
super
veroninka (12.09.2009 10:24) [Reaguj]Som na tejto stranke len chvilu, ale tato rubrika je super!
styling tyzdna
alidion (12.03.2009 19:09) [Reaguj]som velmi milo prekvapena. na tejto stranke som hladala to, co mi dlho chybalo na internete. je to styling tyzdna. kazdy tyzden si mozem prezriet novy style, mozem sa inspirovat a najlepsie je na tom to, ze si nemusim kupovat kopu casopisov kazdy mesiac, aby som vedela, ze co je prave in. a mam to tu!! :)
Pridaj príspevok:
Na pridávanie reakcií, musíte byť prihlásený.
späť
Móda ulice
Fashion people
Najnovšie
Kŕčové žily, ako sa ich zbaviť? Poradíme vám ako na to!
Riziká redukčných diét a rýchleho chudnutia
Obávate sa nastávajúcej letnej sezóny? Dajte zbohom nadváhe!
Trápia vás vši a hnidy? Zbavte sa pohromy vo vlasoch.
Zdravé chudnutie v jednej krabičke - krabičková diéta
Hviezdna kvalita kolekcie H&M Fashion against AIDS
Riziká redukčných diét a rýchleho chudnutia
Obávate sa nastávajúcej letnej sezóny? Dajte zbohom nadváhe!
Trápia vás vši a hnidy? Zbavte sa pohromy vo vlasoch.
Zdravé chudnutie v jednej krabičke - krabičková diéta
Hviezdna kvalita kolekcie H&M Fashion against AIDS
TV Štýl 24
Odporúčame
Anketa
Čo sa chystáte zaradiť do svojej jarnej garderóby?