Šopský šalát

Potrebujeme:
200 g čerstvého ovčieho syra
400 g paradajok
¼ kg zelenej papriky
½ l oleja
50 ml octu
1 cibuľa
feferónky
mleté čierne korenie
soľ

Postup:
Paradajky, papriky a cibuľu nakrájajte nadrobno, dajte na misu a ochuťte soľou a mletým čiernym korením. Olej zmiešajte s octom, podľa chuti pridajte i najemno nakrájané feferónky a zmesou polejte zeleninu. Šalát rozdeľte do misiek, každú porciu ozdobte nastrúhaným ovčím syrom, dajte do chladničky a vychladené podávajte ku grilovanému mäsu.

Bookmark and Share
 

Ďalšie články

13.09.2009 13:04 Šalát zo syru Gouda
13.09.2009 13:04 Šalát z údeného tofu
13.09.2009 13:03 Šalát s ovčím syrom
13.09.2009 13:02 Šalát s balkánskym syrom
13.09.2009 13:01 Syrový šalát

Diskusia

Pridaj príspevok



späť

Móda ulice


Fashion people


Najnovšie

TV Štýl 24

 

Odporúčame

Anketa

Čo sa chystáte zaradiť do svojej jarnej garderóby?

 pletený kardigán spolu so stále aktuálnymi legínami (70)

 koženú bundu v kombinácii s mini a členkovými topánkami (66)

 džínsový outfit vo western štýle (62)

 trendový béžový trenčkot na šatách v štýle „first lady“ (77)


     Spolu: 275x