Šalát zo syru Gouda

Potrebujeme:
500 g hrozna
250 g tvrdého syra Gouda
100 g orechových jadier
200 ml majonézy (jogurtu)
50 ml citrónovej šťavy
1 PL práškového cukru
na hrot noža kajanského korenia
zelená petržlenová vňať
soľ

Postup:
Syr nakrájajte na malé kocky a premiešajte s umytými bobuľami hrozna. Pridajte orechové jadrá, majonézu (jogurt), citrónovú šťavu, cukor, kajanské korenie, soľ a všetko spolu zľahka premiešajte. Zmes nechajte odležať v chladničke asi 2 - 3 hod. Pred podávaním šalát urovnajte na misku, posypte nasekanou zelenou petržlenovou vňaťou a ozdobte bobuľami hrozna a orechovými jadrami. Podávajte s chlebom a maslom.

Bookmark and Share
 

Ďalšie články

13.09.2009 13:05 Šopský šalát
13.09.2009 13:04 Šalát z údeného tofu
13.09.2009 13:03 Šalát s ovčím syrom
13.09.2009 13:02 Šalát s balkánskym syrom
13.09.2009 13:01 Syrový šalát

Diskusia

Pridaj príspevok



späť

Móda ulice


Fashion people


Najnovšie

TV Štýl 24

 

Odporúčame

Anketa

Čo sa chystáte zaradiť do svojej jarnej garderóby?

 pletený kardigán spolu so stále aktuálnymi legínami (70)

 koženú bundu v kombinácii s mini a členkovými topánkami (66)

 džínsový outfit vo western štýle (62)

 trendový béžový trenčkot na šatách v štýle „first lady“ (77)


     Spolu: 275x