Kurací špíz na citrónovej tráve so šalátom z paradajok, kus-kusu a byliniek a s orechovým dresingom

Suroviny
4 porcie

400 g kuracie prsia
4 ks citrónová tráva
4 ks paradajka
1 PL petržlenová vňať čerstvá
200 g kus-kus
200 g kyslá pochúťková smotana
100 g vlašské orechy
½ ks limetka
soľ
biele korenie

Pracovný postup:

Očistené kuracie prsia nakrájame na kocky a napichneme na citrónovú trávu, ochutíme a opečieme na grile. Paradajky krátko sparíme, zbavíme kože a jadier a nakrájame na malé kocky, ktoré zamiešame s nasekanou petržlenovou vňaťou a kus-kusom, ktorý sme pripravili v parnom hrnci.

Vlašské orechy rozsekáme v ponornom mixéri multifunkčným nožom a zamiešame s kyslou smotanou. Dochutíme ochutíme limetkou, korením a soľou. Kurací špíz podávame preliaty orechovým dressingom so zeleninovým kus-kusom.

Zdroj: Philips Slovakia

Bookmark and Share
 

Ďalšie články

05.03.2010 11:27 Jogurtová bábovka
07.01.2010 16:54 Čas na chudnutie
29.07.2009 15:55 Šalát s kávovým dresingom
14.07.2009 16:11 Čas marhúľ
27.05.2009 19:21 Čokoládový brownies dekorovaný kandizovaným pomarančom

Diskusia

Pridaj príspevok



späť

Móda ulice


Fashion people


Najnovšie

TV Štýl 24

 

Odporúčame

Anketa

Čo sa chystáte zaradiť do svojej jarnej garderóby?

 pletený kardigán spolu so stále aktuálnymi legínami (70)

 koženú bundu v kombinácii s mini a členkovými topánkami (66)

 džínsový outfit vo western štýle (62)

 trendový béžový trenčkot na šatách v štýle „first lady“ (77)


     Spolu: 275x