Hovädzí steak na rošte

Potrebujeme:
hovädzia sviečkovica: 800g
olej: 0,05l
worchester: 1 lyž.
horčica: 1 lyž.
farebné korenie mleté nahrubo
brandy: 0,05l

Postup:

Hovädziu sviečkovicu odblaníme, nakrájame na hrubé steaky – 3-4 cm, zľahka päsťou roztlačíme a namarinujeme v uvedených surovinách. Grilujeme na mierne rozpálenom rošte.

Podávame s pikantnými omáčkami.


Bookmark and Share
 

Ďalšie články

29.09.2009 13:06 Sviečkovica
13.09.2009 22:41 Zbojnícka roláda
13.09.2009 22:40 Valašský guláš
13.09.2009 22:39 Talianske hovädzie roštenky
13.09.2009 22:38 Sviečková na tatranský spôsob

Diskusia

Pridaj príspevok



späť

Móda ulice


Fashion people


Najnovšie

TV Štýl 24

 

Odporúčame

Anketa

Čo sa chystáte zaradiť do svojej jarnej garderóby?

 pletený kardigán spolu so stále aktuálnymi legínami (70)

 koženú bundu v kombinácii s mini a členkovými topánkami (66)

 džínsový outfit vo western štýle (62)

 trendový béžový trenčkot na šatách v štýle „first lady“ (77)


     Spolu: 275x