Kuracie mäso
« späť na kategórie receptov
pondelok, 09.02.2009
Chilli krídelká na rošte
Kuracie krídla umyjeme a namarinujeme do medu, sójovej omáčky a korenia. Necháme odležať jeden deň a pečieme v rúre na 180 °C, 30 minút, alebo grilujeme na rošte. Podávame s grilovanou zeleninou ochutenou bylinkovým pestom a tabascovú omáčku.celý príspevok...
štvrtok, 28.05.2009
Kurací špíz na citrónovej tráve so šalátom z paradajok, kus-kusu a byliniek a s orechovým dresingom
Očistené kuracie prsia nakrájame na kocky a napichneme na citrónovú trávu, ochutíme a opečieme na grile. Paradajky krátko sparíme, zbavíme kože a jadier a nakrájame na malé kocky, ktoré zamiešame s nasekanou petržlenovou vňaťou a kus-kusom, ktorý sme pripravili v parnom hrnci.celý príspevok...
pondelok, 28.09.2009
Kurací steak s rukolou a hermelínom
Kuracie prsia umyjeme, rozkrojíme na rovnomerné pláty, osolíme, okoreníme. Opečieme z jednej strany, otočíme, na upečenú stranu položíme čerstvú rukolu, cherry paradajky a rozkrojenú polovicu hermelínu – syr sa počas pečenia rozpustí. Podávame s grilovanou zeleninou ochutenou bylinkovým pestom.celý príspevok...
štvrtok, 08.10.2009
Kuracie dolné stehienka v barbecue-kávovej omáčke
Cibuľu nakrájame nadrobno, cesnak prelisujeme, instantnú kávu rozpustíme v 5 PL horúcej vody a vychladíme. Vo väčšej mise zmiešame kečup, kávu, cibuľu, cesnak, ocot, soľ, korenie, barbecue koreniacu zmes, olej aj cukor a necháme 10 minút postáť. Kuracie stehienka dôkladne umyjeme, osušíme a vložíme do pripravenej marinády najlepšie na noc alebo aspoň na 2 až 3 hodiny. celý príspevok...pondelok, 09.02.2009
Kuracie prsia plnené sušenou paradajkou a syrom
Do hrubšej strany mäsa urobíme dieru-kapsu a naplníme ju sušenou paradajkou a syrom. Z vrchu mäsa narežeme jemné mriežky, aby sa nám skôr prepieklo. Do oleja rozmiešame cesnak, bazalku, soľ, korenie. Kuracie prsia namáčame v takto ochutenom oleji. Marinujeme 24 hod. a grilujeme.celý príspevok...
pondelok, 09.02.2009
Kurča na ražni
Kurča rozdelíme na dve polovice, umyjeme a osušíme. Posolíme, pokoreníme a necháme odležať. Polovice kurčaťa napichujeme na ražeň tak, aby sa nám nepretáčali pri opekaní. Kurča opekáme na pahrebe s dreveným uhlím. Uhlie nesmie horieť, pahreba musí byť prehorená, uhlie rozložíme len po okrajoch ražňa.celý príspevok...
Móda ulice
Fashion people
Najnovšie
Kŕčové žily, ako sa ich zbaviť? Poradíme vám ako na to!
Riziká redukčných diét a rýchleho chudnutia
Obávate sa nastávajúcej letnej sezóny? Dajte zbohom nadváhe!
Trápia vás vši a hnidy? Zbavte sa pohromy vo vlasoch.
Zdravé chudnutie v jednej krabičke - krabičková diéta
Hviezdna kvalita kolekcie H&M Fashion against AIDS
Riziká redukčných diét a rýchleho chudnutia
Obávate sa nastávajúcej letnej sezóny? Dajte zbohom nadváhe!
Trápia vás vši a hnidy? Zbavte sa pohromy vo vlasoch.
Zdravé chudnutie v jednej krabičke - krabičková diéta
Hviezdna kvalita kolekcie H&M Fashion against AIDS
TV Štýl 24
Odporúčame
Anketa
Čo sa chystáte zaradiť do svojej jarnej garderóby?