Bravčové mäso

« späť na kategórie receptov


streda, 30.09.2009

Bravčová krkovička na rošte

Nakrájame hrubšie plátky, ktoré posolíme, pokoreníme, potrieme horčicou a pokvapkáme olejom. Necháme odležať. Pod rošt pripravíme pahrebu z dreveného uhlia. Keď je pahreba dobre prehorená, rozhrabeme ju – aby nehorela, len sálala teplo. Krkovičku opekáme z oboch strán. Musí byť dobre prepečená, nie však suchá, ale šťavnatá.
celý príspevok...

Móda ulice


Fashion people


Najnovšie

TV Štýl 24

 

Odporúčame

Anketa

Čo sa chystáte zaradiť do svojej jarnej garderóby?

 pletený kardigán spolu so stále aktuálnymi legínami (70)

 koženú bundu v kombinácii s mini a členkovými topánkami (66)

 džínsový outfit vo western štýle (62)

 trendový béžový trenčkot na šatách v štýle „first lady“ (77)


     Spolu: 275x