Bravčové mäso
« späť na kategórie receptov
streda, 30.09.2009
Bravčová krkovička na rošte
Nakrájame hrubšie plátky, ktoré posolíme, pokoreníme, potrieme horčicou a pokvapkáme olejom. Necháme odležať. Pod rošt pripravíme pahrebu z dreveného uhlia. Keď je pahreba dobre prehorená, rozhrabeme ju – aby nehorela, len sálala teplo. Krkovičku opekáme z oboch strán. Musí byť dobre prepečená, nie však suchá, ale šťavnatá.celý príspevok...
Móda ulice
Fashion people
Najnovšie
Kŕčové žily, ako sa ich zbaviť? Poradíme vám ako na to!
Riziká redukčných diét a rýchleho chudnutia
Obávate sa nastávajúcej letnej sezóny? Dajte zbohom nadváhe!
Trápia vás vši a hnidy? Zbavte sa pohromy vo vlasoch.
Zdravé chudnutie v jednej krabičke - krabičková diéta
Hviezdna kvalita kolekcie H&M Fashion against AIDS
Riziká redukčných diét a rýchleho chudnutia
Obávate sa nastávajúcej letnej sezóny? Dajte zbohom nadváhe!
Trápia vás vši a hnidy? Zbavte sa pohromy vo vlasoch.
Zdravé chudnutie v jednej krabičke - krabičková diéta
Hviezdna kvalita kolekcie H&M Fashion against AIDS
TV Štýl 24
Odporúčame
Anketa
Čo sa chystáte zaradiť do svojej jarnej garderóby?