Diskusné fórum

trhanie obočia
mám navštíviť s obočím odborníka? bojím sa, že ma nepochopí a obočie nebude podľa mojich predstáv. aké máte skúsenosti?

Počet prispevkov: 3 Pridaj príspevok

odborník je víťaz

avenushka (18.03.2009 22:07)   [Reaguj]
V teenagerskom období som experimentovala s obočím sama..,vyzeralo všeliako,len nie dobre..,ale už som sa to nejako naučila sama. Tebe radšej odporúčam odborníka...,keď je raz odborník,nemôže Ti znemožniť obočie. A neboj sa toho,že to nebude podľa Tvojich predstáv,lebo odborník vie,čo robiť:)

urcite odbornik?

Ivet (02.03.2009 17:19)   [Reaguj]
ja som si zacala trhat obocie sama, a nastastie sa mi ho nepodarilo velmi poskodit. sak aj to aj dost bolelo, takze by som asi umrela pokial by som si ho vytrhala cele. tak som to robila len tak, ze kde tu som ho obtrhala, nech to ma aspon nejaku formu. pokial nemas brutalne haro ta sa to da, si myslim. a pokial sa budes snazit udrzat nejaku liniu zvladnes to, a dnes nie su moderne velmi tenke ciarocky nad ocami. Na druhej strane ked pojdes ku kozmeticke, nas aspon skoro istotu ze to budes mat urobene dobre a nestoji to aj tak vela, tusim okolo 100sk po starom a v eurach to vyzera este lacnejsie. moja rada teda je, ze chod ku kozmeticke, odkukaj to a potom to skus sama.

urcite odbornik

kaja (26.02.2009 18:44)   [Reaguj]
urcite odbornika, ak to nie je amaterka co ti to urobi na stolicke v predsieni kozmetickeho salonu, tak sa urcite nemas coho bat. ja som si sama v puberte dokalicila obocie, takze odporucam jedine odbornika :-)

Pridaj príspevok:

Na pridávanie reakcií, musíte byť prihlásený.

späť

Móda ulice

Fashion people

Najnovšie

TV Štýl 24

Odporúčame

Anketa

Čo sa chystáte zaradiť do svojej jarnej garderóby?

pletený kardigán spolu so stále aktuálnymi legínami (70)

koženú bundu v kombinácii s mini a členkovými topánkami (66)

džínsový outfit vo western štýle (62)

trendový béžový trenčkot na šatách v štýle „first lady“ (77)

Spolu: 275x